Betaalmethoden

Voor klanten van iPhone5Hoesjes.nl proberen wij een zo compleet mogelijke betalingsvoorkeur te geven.

Alle betalingen geschieden in een beveiligde SSL verbinden, hierdoor is een betaling altijd veilig en waterdicht tegen fraudeurs.iDeal

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab. Dat kan je zonder speciale software eenvoudig afrekenen met iDeal.

  • De gemakkelijkste manier van internetbetalen.
  • Veilig betalen via je eigen bank in een veilige SSL omgeving
  • Je betaling is direct ontvangen, de levertijd blijft gegarandeerd.

 

 Bancontact/Mister Cash

Voor klanten uit België bieden wij Bancontact/Mister Cash aan.
Voor een snelle en veilige betaling bieden wij Belgische klanten betalen met Bancontact/Mistercash.

  • Snel en veilig betalen met bancontact in SSL omgeving.
  • Wij ontvangen gelijk het orderbedrag waardoor de levertijd korter is dan bankoverschrijving via IBAN.
     


PayPal

Bij Iphone 5 Hoesjes kan je sinds kort ook betalen met PayPal, bij een PayPal betaling ontvangen wij direct een betalingsupdate en kunnen wij ook onze levertijd garanderen.
 Afterpay Achteraf betalen

AfterPay voert voor Iphone5hoesjes.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Iphone5hoesjes.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 50,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. 
Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.